Fest hos Alma

Har varit väldigt seg på att lägga upp bilder. För ett tag sedan så hade Alma fest hemma och massa från mitt gamla jobb var där. Det var verkligen jätte kul att se dom allihop. Det slutade med att vi därefter åkte till Port Du Soleil. Och resan dit i bilen var inte normal haha. Det fanns inte så mycket plats i bilen, så Paulina låg i bagagen. Vi skrattade ihjäl oss hela resan!











Hahahah sista bilden är bäst!! Detta var en riktigt rolig och minnesvärd dag!

Fick hem paket :)

Fick precis hem ett paket ifrån The White One med en tandblekningspenna. Man använder den i 2 veckor, så ska man ha ett resultat som vara i 1 år. Det är väl värt att prova. Den kostar ju bara 199kr =)
Och jag lovar att skriva och berätta om den är bra!



Beställ HÄR

Snyggt Halsband!

Är inte detta världens snyggaste halsband? Passar verkligen till allt!









Detta snygga halsband finns i ljus silver eller mörk silver på BikBok för endast 99kr =)

Godnatt


Imorgon blir det att vakna tidigt och åka iväg till jobbet. Jag har storstädat hela dagen, känner mig duktig nu =)
Och så laga jag precis spagetti och köttfärssås att ta med till jobbet imorgon. Jag slösade alldeles för mycket pengar på att äta ute förra månaden. 

Nu har jag bokat teori och uppkörning, men jag har inte sagt till någon vilket datum det är, för jag har hört att det betyder otur. Vill verkligen ha körkort!! Det känns så hemskt när man träffar på någon man känner som är några år yngre än en själv, som kör runt i en egen bil. Jag som lovade mig själv att ta körkort när jag fyllde 18! 
Men jag kan i alla fall säga att uppkörningen är i slutet av augusti / början av september ;)

Ska nog tatuera mig i slutet av denna månaden också. =)

Förlåt att jag fortfarande inte lagt upp bilder från festerna och shoppandet, men ska verkligen försöka hinna med det imorgon.

Sov gott, så skriver jag mer imorgon.

Puss ♥

Pinsamt.. Men lägger upp två klipp när jag sjunger





Uppdatering..


Har varit riktigt dålig på att uppdatera. Den första som alltid märker att jag inte bloggar lika mycket är min söta mamma, som läser min blogg varje dag. Pötti!! Men jag har jobbat som ett djur dom här dagarna, så när jag har kommit hem så har jag bara slängt mig framför soffan och slappat. Orkar inte ens kolla på en dator eftersom jag står och säljer dom varje dag haha. Men jag älskar att blogga, och jag tycker det är så kul att kunna kolla tillbaka på det man har skrivit när man blir äldre. 
Men det har väl inte hänt så jätte mycket.. Jag var ute med Natalie, Becca och Nattas mamma på Tranquilo och tog lite drinkar, åå det var så gott! Smakade som hallondaquiri.
Dagen efter så skulle alla tjejer dra till Nefretiti, men kön var helt utan att överdriva 150m lång! Det var sjukt! Men vi gjorde en liten fuling och klämde oss före i kön haha. Vi stod där i kanske 10 minuter och var bara kanske 2 meter från ingången, men då visade vakten upp en skylt där det stod fullsatt haha, taskigt läge!!
Så vi drog till gamla Tintin och käkade istället. Men det var mysigt det med :) Sedan blev det övernattning hos tjejerna.
Sedan har jag också shoppat som en galning! 

Kommer självklart att lägga upp bilder från dessa dagar, och eftersom jag slutar tidigt på jobbet imorgon så ska jag slänga upp några redan då. 

Nu ska jag laga lite mat som jag kan ta med mig till jobbet imorgon, sedan blir det läggdags för mig.
Sov gott så skriver jag mer imorgon.

Pusss ♥

Ny familjemedlem i Chambel familjen

Påväg hem från jobbet idag så träffade jag Cillan och Hector. Och vad såg jag!! Dom hade köpt en liten valp! Jag som ÄLSKAR valpar! Han såg ut som en liten pälsboll, hur söt som helst. Dom döpte honom till Messi, vilket verkligen passade. Så självklart var man tvungen att ta lite kort på sötnosen..






Smälter man inte?

RSS 2.0