Festandet igår slutade inte bra!

Jag, Carro och Emma bestämde oss igår för att gå ut och festa lite. Så jag åkte hem efter att ha varit en heldag i stan med Paulina, och fixade mig jätte fort. Mötte sedan Carro och så åkte vi in till stan och träffade Emma. Vi gick först till styrbord barbord, och sedan gick vi till Berså.
Här kommer en vimmelbild från Berså:


Jag & Carro på Berså

Efter att vi hade varit på Berså så bestämde vi oss för att dra vidare till Nivå. Men när vi kom upp till Valand så såg vi att det stod typ 5 polisbilar utanför och att alla var instängda i Nivå. Carro ringde då Kristian och han berättade att en kille hade blivit skjuten i halsen. Vi insåg inte hur allvarligt det var förrän vi kom till baksidan och såg ambulanserna. Jag gick då fram och frågade ambulansmännen om det var allvarligt, och då sa dom: "Ja, han är död". Så jävla hemskt!! Det var en 25 årig man som blev mördad, och jag är så rädd att det är någon man känner. Man vet ju aldrig! 




Är det någon som vet vem det är så snälla berätta!!

Här finns mer info om händelsen: NIVÅ MORDET


Dagens Outfit

Detta hade jag på mig en solig dag som denna ;) :

..
Tröja med volanger från Gina Tricot
Jeansskjorta från Gina Tricot
Jeansshorts sydda av mig
Converse såklart :)

Lillebrorsans 1 års dag

Idag fyllde lillebrorsan 1 år så min papi hade ett litet kalas hemma. Det är alltid lika mysigt när släkten samlas.
Massa tårta, bullar och annat gott. Har kanske gått upp 10kg efter allt jag ätit idag haha.
Edwin fick en eldriven motorcykel, och han verkligen älskade den. Han lärde sig att åka på den direkt, skit glad var han!

..
Titta så glad han blev för sin motorcykel :D

VIP kväll på Peacock

Igår efter jobbet så fick jag ett samtal från Carro som sa att dom delade ut gratis VIP kort på Peacock. Så vi bestämde oss för att åka dit och hämta. Det roliga var att jag hade jobbat hela dagen och hade Converse och softis kläder på mig. Hade verkligen inte räknat med att kvällen skulle bli så lyckad som den blev.

Impuls festa är verkligen det bästa som finns!!

Jag, Emma, Carro och Tanja drog in till Peacock, hämtade VIP kort och festade heela natten. Det var längesedan jag hade så roligt när jag var ute! Vi drack så sjukt mycket olika shottar, jag sprang runt med vimmelkameran och fotade, jag och Carro dansade i solglasögon, och massa sjuka saker. 
Sedan gick vi vidare till Nivå och dansade resten av kvällen. 
Skulle upp 6 idag för att gå på riskutbildning, jag kom i tid i alla fall, men jag var fortfarande lite små full hahaha. Det var lite pinsamt eftersom att man ska prata om att man INTE ska dricka när man kör.

Här kommer lite bilder från kvällen:


..
Sådan här kö blir det när VIP kort ska delas ut

..
Emma och Carro - såå snygga!

..
Jag (helt död), Paulo och Kristian inne i Peacock

..
Kristian och Carro

..
Kristian och Carro - fiina!

..
Jag & Kristian

Sedan så dog tyvärr min kameramobil så jag kunde inte ta kort när vi var på Nivå. Men på lördag blir det utgång igen, och jag känner på mig att det kommer bli SJUUUUKT!! :D
Puss på er ♥

Bokat Riskutbildning på torsdag!

Har inte mycket kvar på körkortet nu! Vill verkligen ha hunnit klart med det nu innan sommaren! :D
När jag var liten så sa jag alltid att jag "ska ha körkort när jag är 18". Nu är jag 21 år men har fortfarande inget körkort! Så måste verkligen ta tag i det. Ska sitta i 3 timmar och lyssna på saker som att "man inte får dricka" när man kör. 680 kronor för det var lite att ta i, men det är bara att bita ihop och köra på ;)

Om jag får körkortet innan sommaren, eller jag menar NÄR jag får körkortet innan sommaren så blir det FEEEEETA cruises till stranden och sånt! Längtar!! :)


..
Slänger upp en bild på mig och en underbar vän ♥

På lördag blir det Grillfest hos Paoooooo!

Idag har jag jobbat i 10 TIMMAR!! Men tiden gick riktigt fort, så märkte knappt av det. 

Tyckte att det var så varmt idag när jag skulle till jobbet, och jag orkade inte ha på mig något varmt. Så jag tog ett par gamla leggins jag hade och klippte av dom, så att de slutar precis ovanför knäna. Det blev riktigt snyggt faktiskt! Såg lite ut som cykelshorts, och så hade jag ett vitt mysigt linne över och converse såklart ;)

Pratade med Pao om att vi ska grilla hos henne på Lördag, så det kommer vi göra. Blir rätt många tjejer, och sedan drar vi in till stan och festar loss!!! Längtar verkligen för de kommer bli sjukt roligt!

Imorgon blir de jobb igen, så ska lägga mig snart.
Snart kommer lönen, WIIIIIIIEEEEE :D (Lön = Körkort!!!)

Sov gott ♥


..
Paulina, Emma & jag på Peacock för någon vecka sedan. (Min klänning är från BikBok)

Deep i fredags!

I fredags så jobbade jag med Carro och vi båda slutade samtidigt. Vi satte oss och fikade lite och började prata om vad vi skulle kunna göra. Tillslut bestämde vi oss att gå ut, helt oplanerat. Så vi gick hem till henne så hon kunde hämta lite kläder och vin. Sedan gick vi till mig och fixade i ordning oss och drack lite.

Tog sedan taxi in till stan, satte oss på Tranquilo ett tag. Sedan drog vi vidare till avenyn. Det blev att vi gick in till Deep, och där inne träffade vi Zebbe. Så vi festade lite med dom.
Det var riktigt roligt faktiskt! Det blir nästan alltid roligare att festa när det är oplanerat.
Ville inte att Carro skulle gå hem själv, så hon sov över hos mig. 

Längtar tills det blir lördag för då ska jag dra och festa med Carro, Emma och Paulina. Ska kanske ut på fredag också med några tjejer från Gina Tricot, men får se ;). 

Här är några bilder från Deep :)


..
Jag och Carro på Deep

..
Träffade på Zebbe och hans vänner på Deep

Fika och shopping med Carro

Träffade Carro i stan idag. Det var riktigt fint väder så man kan ju inte bara sitta hemma. Så de blev lite glass i solen, och sedan så satte vi oss på Espresso House och drack lite latte. Riktigt mysigt!!
Hade på mig jeansshorts idag och det känns så skönt att äntligen kunna gå barbent!

Åkte sedan hem, men så fort jag kom innanför dörren så fick jag sms från Diana som precis köpt en bil. Så vi bestämde oss för att ta en liten cruise med den. Så jag, Diana och Sabina åkte runt och bara snackade en stund. Kom precis hem, ska upp om några timmar så nu måste jag verkligen sova.

Har varit dålig på att blogga, men ska göra mitt bästa för att hålla igång det!

Sov så gott ♥
..
Muuummmss!!

..
Söta Carro på Espresso House

..
Tack för en underbar dag Carro ♥

RSS 2.0