Mysdag med godis, vänner och sol!


Jag, Paulina, Alex och Becca hade varit och hälsat på Karro och Natta på Old Corner, och tittade på när dom slet som djur. Det är så avslappnande att titta på när någon annan jobbar när man själv är ledig (störd). 
Vi åt lite pizza och snackade om allt möjligt! Efter det så drog vi (förrutom Karro och Natta) in till stan för att njuta av vädret. Vi köpte lite godis och satte oss vid vattnet bakom operahuset, MYSIGT! 
Här kommer lite flummkort:


Jag, Becca och Alex!


Jag, Pao och SOLEEEEEEN ♥


Fina Paulina :D

BLIR MAN INTE GLADARE OCH ALLT MYCKET LÄTTARE NÄR SOLEN LYSER??

Port Du Soleil i torsdags :D

Förlåt om jag inte bloggar så mycket längre, men min kameramobil har gått sönder, så det blir inte av att jag tar några kort, och det känns lite tråkigt att blogga utan bilder. Men har hittat lite bilder på nätet så tänkte uppdatera lite. Var med dom närmaste på Port Du Soleil i torsdags, och som alltid så har vi RIKTIGT roligt! 
Här kommer bilder från kvällen:


Världens UNDERBARASTE vänner ♥


Har inte Paulina världens skönaste farsa som hängde med ut och festade?! :D


Jag och Domingos! (Min klänning kommer från Gina Tricot).

På fredag blir det Yes Siiiir på Port Du Soleil, kom dit :D !!

Port du Soleil 2 dagar i rad!

Som dom flesta vet så har Kajskjul8 sommarfest Port du Soleil öppnat för 2 veckor sedan. Och eftersom jag missade premiären så drog vi dit nu i helgen. I torsdags var vi där, och då var det lite mer House musik, vilket funkar, men jag är mer för RnB / Hiphop. Vi som drog dit i torsdags var jag, Carro och Emma. 


Vimmelbild från Port du soleil i torsdags

Vi gillade verkligen stället, så vi gick dit igen dagen efter. Fast då var vi lite fler som gick ut. Då hade dom en fest som hette "Yes siiir" och det kommer dom ha varje fredag tror jag. Dom spelade bara RnB / Hiphop. Bääst! Det var längesedan jag dansade såå mycket! Misstänker att vi kommer dra dit varje fredag HELA sommaren! Eftersom min kameramobil gått sönder så kan jag inte ta så mycket kort. Men jag hittade lite kort från förfesten haha galet!






Till helgen blir det utgång igen, och det blir nog samma ställe misstänker jag. 
Jag insåg nu att jag festade 4 dagar i rad.. DAMN!

Några dagar i Malmö för att fira kusinens student :D

Jag och Paulina åkte ner till Malmö för att fira att Linnea tog studenten. Det var huuuur roligt som helst!
Vi åkte dit på tisdagen och åkte hem igen på torsdag morgon.
Det första vi gjorde när vi kom fram var att åka till skolan där hon skulle springa ut. Här kommer några bilder:


Min vackra kusin som tog studenten ♥


Dessa studenter ville verkligen lämna skolan. Men orka riskera att ramla ut från ett fönster när man ska ta studenten hahaha


Glädje på hög nivå!


Jag var en MYCKET stolt kusin!


Ont i nacken? hahaha


Min outfit :)

Sedan hoppade hon upp på flaket och åkte iväg. Då åkte vi andra till lokalen där vi skulle vara. Dom hade gjort det jätte fint. Musikutrustningen stod uppe på en...va heter det?...lastbil? haha skit samma! musikutrustningen stod uppe på en stor bil! Och vi hade så roligt hela kvällen! 


Kusinen och Paulina i lokalen :D

Vi började nästa dag med att gå och äta indisk mat och prata. Sedan tog vi en liten shopping runda.

Jag & Pao

Sedan så bestämde vi oss självklart för att gå ut igen! Och då hade dom ett festställe som heter Båten. Och ja.. det är en fest i en båt :). Det var jätte bra musik, ja gillade verkligen de stället. Vi blev bjudna på champagne och jordgubbar, och dansade heela kvällen. Jätte kul verkligen! 


Champagne :)


Gott :D


Mums!


Feströka får man göra ibland :)


Cosmopolitan

Jag hade verkligen jätte kul! Jag älskar min underbara kusin och min underbara Pao ♥ Grattis igen till studenten hjärtat!!

Tjejkväll på Vasaviktoria och Peacock

Som ni vet sedan innan så har jag pratat hela veckan om att bara vi tjejer skulle gå ut i lördags, och det gjorde vi. 
Det började med förfest hemma hos Paulina, och det var jätte mysigt! Tycker faktiskt oftast att förfesterna är roligare än själva utgången.


Bella, Emma och Karro


Riktigt SEXIGA pose bilder hahahahhaa!! 


Jag och Paulina ♥


Carro är alltid lika glad! 


Carro fick vara lite DJ på Spotify :)

Sedan tog vi bussen in mot stan. Vi bestämde oss först för att gå till Vasa Viktoriagatan och fortsätta dricka lite innan vi gick vidare. Men vägen dit var riktigt sjuk! hahaha det var längesedan jag skrattade så mycket! Paulina fick för sig att vi skulle räkna så att alla var med var 5e minut. Och det går ju inte så bra när man är lite påverkad. 


Bella och Emma


Carro!!


Mommo, Carro, Emma, Karro, Pao och Bella


Ett - två - tre - fyra - fem - sex - sju!!!


Paulina och Bella på Vasaviktoria

Sedan drog vi vidare till Peacock, och var där resten av kvällen! Som vanligt slutar det alltid med att vi hamnar där av någon konstig anledning!


Kristian, Carro & jag på Peacock


Jag på Peacock!

Tack tjejer för en underbar kväll!


Trodde det brann i min lägenhet!

I söndags var det ju Mors dag och jag åkte då hem till min mamma och spenderade hela dagen där. Det var jätte mysigt, åt massa tacos, tårta och sånt gott. Jag går alltid upp typ 10kg när jag har varit hos mamma haha!

När jag skulle åka hem så såg jag att det kom massa rök i närheten av min lägenhet, det är då man får massa dumma tankar som: "Är det min lägenhet som brinner. Fan stängde jag verkligen av plattången?"
Men då såg vi att det kom massa rök från skogen och att det stod kanske 100 pers där och kollade, samt att det var massa polisbilar och brandbilar. Och nyfiken som man är så går man självklart dit och kollar.

Det var en bil som stod och brann för fullt, mitt i gångbanan. 
Ja va ska man säga, det händer så mycket nu för tiden att man knappt reagerar längre!





RSS 2.0