OMG! HAHAHA

Hittade precis denna bilden på Robert Pattinson, stjärnan från Twilight och för min del var det ett stort NEJ!
Han ska vara med i en ny film som heter Unbound Captives, och det är rätt uppenbart att han ska vara skäggig i filmen. Vad tycker ni om "Edward" med skägg??
..

LAGADE MIDDAG MED KERSTI

Träffade Kersti igår efter att jag jobbat på Gina Tricot. Vi åkte till Willys och köpte massa gott!
Sedan åkte vi hem till mig och gjorde den godaste maten jag har ätit på länge!
Kokt potatis, vitlöksmarinerad fläskkotlett och bearnaisesås :D så gott att man nästan hade lust att slicka tallriken.
Sedan gjorde vi den godaste dippen i världen (Holiday dipp från OLW) och åt med Sourcream chips, MUMSSS!
Precis när vi skulle sätta i en av filmerna hon hade tagit med sig, så började filmen med Tina turner på kanal 5 "Whats love got to do with it". Den är så sjukt bra så de blev att vi kollade på den i stället.
Sedan somnade vi gott. Men när jag vaknade idag så mådde jag inte alls bra. Kände mig jätte varm och febrig, så de blev tyvärr en sjukanmälan till Gina tricot idag. Skulle också ha gått till Katja efter jobbet och ha en mysdag med hela jobbet, men de fick jag hoppa över idag också :(.
Men nu mår jag faktiskt bättre, så det är skönt.
Ska försöka lägga upp lite bilder senare från i fredags när vi var på Peacock. Emma sade att hon ska ladda upp dom efter jobbet, så vi får väl se hur de blir :).

MIAMI???????

... ... ...

Det jag alltid har drömt om håller på att bli verklighet!! Domingos ringde mig nyss från Portugal och berättade att hans mamma har en vän i miami som äger massa företag och lägenheter. Och idag så hade han träffat honom.
Han sa till Domingos att vi kan välja vad vi vill jobba med av hans företag så fixar han de, och billig en lägenhet.
Miami here we come!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vi har pratat om att flytta dit, men jag sa till Domingos att jag vill åka dit på semester först så vi kan se hur man trivs, så kan vi flytta dit efter. Så vi sa att vi kan åka dit nu i 3 månader och jobba så får vi se hur vi ska göra med flytten. Detta är helt sjukt!!!!!
... Jag vet vart jag ska jogga på morgonen!!! :D

YOUTUBE MP3 CONVERTER ÄR NÅGOT ALLA MÅSTE HA!

Fredag idag, vilket betyder partyyyyy!!!
Idag blir de förfest hemma hos Carro sedan har hon bokat bord på peacock med helrör osv. Kommer bli riktigt nice!!!
Igår var jag hemma hos brorsan. I utbyte mot att jag klippte hans hår så fixade han massa saker till min nya dator. Som till exempel ett program så att man kan ladda ner låtar från Youtube så att de blir mp3, och det är lagligt ;).
Så nu har jag massa ny skön musik. Några nya favoriter från 2010:

Chris Brown - I love you ( ft Ester Dean )

Rihanna - Te amo (Reggeaton version)
Tpain - Take your shirt off
Rihanna - Cry
Rihanna - Im back
Chris brown - crawl
Skiit sköna låtar!!! Så fort jag hittar fler så lägger jag upp de här.
Nu ska jag iväg till systemet och förbereda för kvällen haha! Så får skynda mig lite.
Bilder från festen kommer senare.
Och glöm inte att de e lönehelg, så sitt inte hemma ikväll :) !

LÅNG DAG IMON...

Blev ingen träning idag :( satt uppe för länge på natten och pratade med Domingos på Skype. Nu är det bara några dagar kvar tills han kommer hem från Portugal :D !
Jobbade idag med Kersti, alltid lika kul att jobba med henne! Försökte få bort min tid så att jag kunde vara ledig imon, inte helt lätt, men tillslut löste det sig.
Har massa saker jag ska hinna med imon, sola, systemet, träna, köpa kläder och städa! Kommer ha fullt upp imon. Sen ska man ju hitta något att ha på sig på fredag också, vilket inte är helt lätt. Klänning får de nog bli?
Träffade på Paulina i drive inen med sin nya frisyr, lugg och axellångt, jätte fint verkligen :D !
Nu får jag nog ta och lägga mig om jag ska orka med allt imon, det blir en lång dag!
Nattinatti!!

...
Jag och min underbara kusin Linnea :D

FÖRFEST HOS CARRO PÅ FREDAG + PEACOCK

Fan! Jag blir så förbannad på mig själv. I en hel vecka nu så har jag bestämt mig för att gå upp tidigare varje dag för att träna och sola men det blir aldrig av. Imorgon ska jag klara det!!
Idag har jag bara jobbat hela dagen, lite seg dag faktiskt. Mitt under passet så sprack kakelgolvet i matsalen av sig själv och höjdes upp. Aladin sa att det var på grund av kylan, men det var lite spooky faktiskt :P .
Jobbade med Carro under första timmen, och vi pratade om hennes födelsedagsfest på fredag. kommer bli nice! Förfest hos henne från 8 med redbull/vodka, vin och champagne. Sedan har hon hyrt bord på Peacock, så det kommer bli jätte kul :D ska försöka supa henne under bordet.
Imorgon jobbar jag igen, men ska som sagt försöka stiga upp lite tidigare så att jag kan träna och sola.
Nu blir det läggdags, och som vanligt så sover jag med Domingos genom Skype haha!
Natti natti


KÖPT MASSA FINA KLÄDER!

Idag kom ju löningen som alla säkert längtat efter så mycket! Speciellt när man vet att man jobbade mycket under mellandagarna i december. Jag belönade mig själv med lite shopping på jobbet. Köpte hur mycket som helst, det har verkligen kommit mycket fina kläder på Gina Tricot. Mycket pastellfärger, nitar, tygskjortor och mycket jeansfärger. Tycker nästan att det kommande modet verkar handla mycket om cowboy/ridning stil.
Ska försöka lägga upp bilder på det jag köpte dom kommande dagarna, samt de typ 8 par skor jag köpte på Nelly.com under rean, underbart! Får egen kamera snart, så då kommer de upp fler bilder.
Idag åkte Karro hem, hann inte träffa henne idag tyvärr men jag ska försöka åka upp till henne och hälsa på. Har ju inte gjort de än :(.
Gick och hälsade på min pappa efter jobbet, åt en god persisk middag (pappas tjej är från iran) och spelade poker.
Imorgon blir det McDonalds från 17-1. Kommer jobba med brorsan i några timmar. Får se hur det blir med han som brukar skjutsa mig nu när han inte har någon bil.
Nu blir det läggdags :) nattinatti!

FINAL I AMERIKANSKA PARADISE HOTEL

Mysdag hemma idag, städat och lagat god Spagetti och köttfärssås :D !
Åkte med min papi och handlade lite mat, så nu har jag massa gott hemma.
Karolin ringde och sa att de kanske skulle bli biokväll eller bowling, men det blev inget av de.
Det är väl så innan löning. Men snart kommer den, bara några timmar kvar.
Då blir det lite shopping för min del. Ska få en kamera snart i födelsedagspresent, och det är verkligen behövligt.
Så ska nog kolla lite på kameror i stan.
Imorgon jobbar jag på Gina tricot, det var ett tag sen nu så de har nog kommit massa nya kläder. Har hört att vårkollektionen kommer bli väldigt fin, så det blir spännande att se.
Karolin sa att hon kanske ska komma förbi och säga hejdå innan hon åker tillbaka till Linköping.
Det är så bra nu när hon har en pojkvän här i Göteborg, då kommer hon nog att flytta hit snart! :D
Har pratat massa med Domingos på Skype idag, det gör det verkligen lättare att vara ifrån varandra när man kan prata och se varandra samtidigt.
Fick ett gulligt samtal utav Kersti idag, hon är underbar :D!!
Idag är det final i den amerikanska Paradise Hotel, ska bli spännande!!! Ska sova tidigt så jag orkar jobba ett långt pass imon. Natti natti!!

MIDDAG OCH SPELKVÄLL!

Riktigt rolig dag! Har varit hemma hos morfar hela och spelat massa spel, ätit en god middag och bara umgåtts.
De var mamma, Martin, Ulf och morfar. Fick höra väldigt roliga historier från morfar och Ulf. Dom får mig verkligen att skratta hela tiden! Ulf skulle berätta en sann historia som han hade hört på nyheterna, så sa han: Hörde ni om den 12 åriga flickan som hade varit inlåst i 12,5 år? Fan va vid skrattade! Hur kan man ha varit inlåst längre än vad man har levt?
Sedan när jag kom hem så pratade jag med Domingos på skype. Det känns verkligen som att vi är med varandra när vi använder skype, och så e de gratis att prata med varandra, vilket är riktigt bra eftersom att det är så dyrt att ringa till Portugal. Vi har pratat i kanske 5 timmar nu, tänk de i mobilkostnader? Han var med mig när jag lagade mat, och nu ligger vi i sängen tillsammans, eller vad man ska kalla det. Känns verkligen som att vi ska sova tillsammans.
Imorgon är det final i Paradise Hotel, ska bli skönt! Det jobbiga är att jag ska upp tidigt morgonen efter för att jobba på Gina tricot, men ändå vill jag inte missa finalen!
Karolin har kommit från Linköping nu också, så ska försöka träffa henne imon.

SKYPE!!

...


ÄNTLIGEN EN EGEN DATOR!

Idag var jag och hämtade ut min nya dator som bara legat och väntat på mig på Elgiganten :). Har alltid gått och lånat pappas eller brorsans, men nu har jag äntligen en egen! Fick den utav min pojkvän som en tidig födelsedagspresent.
Kersti skulle egentligen sova hos mig i onsdags, men det hände lite grejer haha! Istället för att få skjuts hem utav Domingos kompis så åkte jag hem i en polisbil! Men jag hade inte gjort något, det var bara att det var något fel på bilen jag blev skjutsad i så det blev körförbud på den. Men det var en lite rolig upplevelse faktiskt. Det roliga var när poliserna frågade om jag hade tagit på mig bältet. Hur ofta tar man inte på sig bältet när man sitter i en polisbil??!!
Igår efter jobbet så åkte Kersti hem till mig och sov över. Vi bara tog de lugnt och kollade på tv. Själv kollade jag på Paradise Hotel som vanligt när hon hade somnat. Nu är det bara ett avsnitt kvar, skönt! Jag ska aldrig mer följa något på tvn!!
När vi vaknade idag så åkte vi in till stan och hämtade datorn. Är så glad!!
Kan prata på Skype nu med Domingos när han är i Portugal :).
Är ledig till på måndag nu, imorgon blir det spelkväll och middag med familjen.
...
Kersti!! :)

SPELKVÄLL MED PAPPSEN :)

Jag har inte skrivit på några dagar nu eftersom att jag inte har någon egen dator än, men jag kommer att få den i början av nästa vecka :D. Paulina kom till mig i fredags och vi kollade på The bodyguard med Whitney Houston. Jag hade verkligen glömt hur bra den filmen är! Idag så kom Paulina, Mommo och Danni och hälsade på hemma hos mig en snabbis, vi kollade bara lite på tv och pratade.
Sedan gick jag hem till pappa (som bor ungefär 5 meter ifrån mig). Vi spelade lite bilspel på playstation 3 och sedan passade jag min lillebror Eddie medans pappa och hans tjej Parisa gick ut för att jogga.
Att min pappa joggar var nog det mest chockerande jag har hört på länge!
Nu ska jag snart gå hem och lägga mig, blir nog att somna till en film.
Imorgon ska jag försöka hinna med massa innan jag börjar jobba, får se hur de går :)

Här är en bild på min underbara lillebror Eddie!

..

VALDE ÄNTLIGEN VILKEN DATOR JAG VILLE HA!

Mötte brorsan idag i stan och gick och kollade på datorer. Jag måste säga att det verkligen var tur att han följde med för jag hade aldrig klarat det utan honom! Hur mycket grejer som helst att hålla reda på!!
Men det slutade med den svarta vanliga. Så mycket mer saker man kan göra den, och cd läsare är verkligen något man behöver i slutändan. Kollade även på digitalkameror, men gud vad det är dyrt! Men hur ofta köper man en kamera? Då kan man ju lika gärna köpa en riktigt bra. Funderar på den nya Samsung som har en display på framsidan. 3400, dyrt??
Haft riktigt roligt på jobbet idag. Det blir väl så när det bara är brudar som jobbar ;).
Är ledig nu i 3 dagar, skönt! Kanske blir Park lane i helgen, men får se hur de blir.
Kollade på Paradise hotel i natt igen tyvärr, men nu har alla roliga åkt ut, så ska nog inte kolla längre. Då kan jag sova tidigt för en gång skull.
Ska till Gina tricot imon och prova typ 20 plagg som jag har lagt undan. Får se vad det blir :)
Och så blir det en mysig filmkväll med Paulina :D !!

BEROENDE UTAV DEN AMERIKANSKA PARADISE HOTEL!

Varit en lång dag på jobbet idag, men jobbade med lillebrorsan för första gången :D så tiden gick snabbare.
Ska iväg imorgon med honom och kolla på datorer, han är en liten datanörd, så han kan nog hjälpa mig vilken som är bäst ;). Men det lutar åt den svarta stora.
Idag har det gått en vecka sedan Domingos åkte till Portugal, tiden går riktigt LÅNGSAMT nu när han är borta!!!
Dagens skämt kom från min brorsa:

"LIONS DON'T CHEAT ON LIONS BUT TIGER WOOD"

Förhoppninsvis kan jag lägga mig direkt när jag kommer hem, men tyvärr så har jag blivit beroende utav den amerikanska Paradise hotel som går på Tv400 varje natt. Klockan 6 till 7 på morgonen, och hur mycket jag än vill sova så kan jag inte för att jag inte vill missa den! Jobbig sits!!
Får se vad jag bestämmer mig för :D
Imorgon ska nog Paulina sova hos mig, så slipper jag sova själv för en gångs skull :)

FILMKVÄLL MED NATHALIE

Hade en myskväll igår med kusinen, med godis och en riktigt bra film!!
Resorvation road, som handlar om hur det är att förlora sitt barn i en smitningsolycka. Rekommenderar den verkligen!!


..

Ska äta en god frukost nu, och sedan gå och jobba på Donken till ett på natten.
Får som tur är skjuts hem av killens kompis nu när han är borta :) !

BESLUTSÅNGEST??

Vill nog inte säga hur länge jag sov idag, men länge blev det i alla fall!
Måste ju vila ut mig för veckan som kommer.
Vaknade av att kusinen Nathalie ringde och frågade om vi skulle åka och äta något.
Nyvaken och hungrig hängde jag självklart på!!
Sedan ringde min älskling från Portugal och sa att min födelsedagspresent är att jag ska få en egen laptop :D så han bad mig att kolla runt vilken jag vill ha.
Har beslutsångest nu för jag vet inte om jag vill ha en mini pc eller en vanlig laptop?? Men det blir nog en vanlig laptop för mini pcn saknar cd läsare.

.. ..
MINI  ?        ELLER        VANLIG  ?

Ska sova hos kusinen idag, kolla på lite film och mysa.
Börjar 17.00 på jobbet imon = sovmorgon :)
Ciao

MYSDAG

Jag har verkligen inte gjort någonting idag! Det låter hemskt, men det är sant.
Har suttit framför tvn och bara degat. Men jag måste erkänna att det är något av de bästa som finns.
Problemet är bara att det är en lördagkväll, och det känns verkligen som att man går miste om något när man sitter hemma en sådan kväll. Men denna helgen orkade jag verkligen inte gå ut.

Ledig imorgon, SKÖNT!!! Eftersom jag är medveten om att jag ska jobba hela nästa vecka.

No work - no money
No money - no fun

Försöker tänka så, så blir de lättare att jobba :P

Ska mysa ner mig i sängen nu, stänga av ljudet på mobilen och soooooooooooova.

PUSSI PUSSI


RSS 2.0