MIDDAG HOS PAPPA

Idag jobbade jag på Gina tricot i några timmar bara, dom har fått in riktigt fina kläder!! Sedan ringde pappa och sa att han ville bjuda mig och Domingos på middag, så idag har vi spenderat hela dagen med min papi. Dom bjöd på lasagne, glass till efterätt och så gjorde pappa en riktigt god smoothie :)

..
Min pappa visade mig all schampoo han hade köpt. Lite??

..
Sedan spelade vi lite PS3. Här ser ni en koncentrerad Domingos :)

Nu ska jag upp och jobba snart igen. Snacka om att jag är en workaholic! Så nu blir det läggdags för min del.
Godnatt ♥


TRIPP TILL STAN

Eftersom att jag var ledig idag, så bestämde jag och Domingos oss för att åka in till stan en stund för att äta på restauarang. Här kommer lite bilder från dagen. PS. Bilderna är från min Sony Ericsson Satio = GRYYYYYM!!!!!

..
Man kan bli lite uttråkad när man väntar på bussen. Då dyker kameran upp :)

..
Titta vad vi hittade på vagnen!! En liten Paulina!! :D

..
Som hade världens finaste handskar! (Från HM)

..
Det blev Jensen Böfhus i Brunnsparken. Sjukt god mat!!

..
Till varmrätt fick det bli fläskfilé med potatis och BBQ sås

..
Efterätten blev en stor våffla med glass och chokladsås, MUMS!!


..
Tack för en mysig dag med dig älskling ♥



DONKEN BILDER

Hämtade ut min nya mobil igår, och självklart ville jag prova kameran lite. Så jag tog massa bilder på jobbet :)

..
Vårat "stora" lunchrum

..
Carro haha! Vad gör Alma i bakgrunden?

..
Aladin står och väntar i kassan på gäster som aldrig kommer haha

..
Såhär mycket hade jag att göra i Drive-inen igår!


LEDSEN..

Fan va man blir ledsen när något man hoppas på inte händer. Syftar nog mest på det med valpen, men menar också i allmänhet. Man har en stor längtan i kroppen hela dagen och kan inte tänka på något annat. Sedan slutar det med att de inte blir av. Man blir lite ledsen faktiskt. 
Men det kommer väl fler möjligheter.

Nu ska jag i alla fall iväg och byta min dåliga mobil till en Satio! Kommer ta massa kort nu! (Jag vet att jag sa det innan, men man kunde ju inte ens ta kort med den mobilen). 
Sedan bär det av till jobbet, så vi får se om jag kanske bloggar därifrån.

Ha en bra dag! ♥

SVARADE INTE :(

Jag och Domingos åkte först för att byta mobilen, och killen som jobbade där sa att det inte var något problem. Lite konstigt faktiskt. När jag köpte mobilen så sade kvinnan att det inte går att byta en mobil efter att man har startat den. Jag har använt mobilen i några dagar nu, och han ställde inte ens några frågor. Jag gick bara in och sade att jag var missnöjd. Nice! Så imorgon ska jag hämta ut min nya Sony Ericsson Satio :D ! Men jag tror jag köper den på NetonNet istället för den är en 1000 lapp billigare där.

Sedan var det bestämt att familjen som sålde chihuahua valpen skulle ringa mig idag, men dom ringde aldrig. Jag försökte ringa hela dagen, men ingen svarade. Jag ville verkligen titta på henne :( Hoppas att dom hör av sig imorgon.

Nu ska jag och Domingos titta på en film och äta lite glass, mums!! 
Natti natti!!

BYTA MOBIL

Nu ska jag och killen iväg och försöka byta mobilen till en Sony Ericsson Satio. Hoppas att det funkar!!
Sedan ska vi nog kolla på valpen, väntar bara på deras samtal.

Titta så snygg den här mobilen är. Fattar inte varför jag inte tog den från början!

..

INSNÖAD MAMMA

Vaknade upp till lite sol för en gångs skull. Men när jag ringde för att prata med min mami så berättade hon att dom har blivit insöade så hon kan inte komma till jobbet. Det var nog riktigt längesedan det hände något sådant i Sverige.

..
Utsikt ifrån vardagsrumsfönstret

..
Altanen!! Otroligt mycket snö!!

KOLLA PÅ CHIHUAHUA IMON

Pratade precis med familjen som äger valpen och dom sa att den finns kvar och att jag kan komma och kolla på den imorgon. Spännande !!!! Jag undrar om den e så liten som den e på bilderna. Hoppas att jag kan övertala Domingos att vi ska köpa den. Någon som har ett bra namn tips till en sådan liten tjej?

TITTA GRATIS PÅ FILM ONLINE!!

Dom flesta vet säkert redan om den här hemsidan. Men den är verkligen grym! Man kan skriva vilken film som helst så kan man se den online, och det tar bara ca 5 minuter för den att ladda. 
Jag kollar alltid på film på denna hemsidan, både med min pojkvän och mina vänner. Man kan även titta på filmer som inte ens har kommit på bio än i Sverige.

Vissa filmer kan krångla i slutet, då den kan komma från en hemsida som vill att man ska bli medlem för att se resten utav filmen. Men dom flesta funkar utmärkt. Försök bara att välja länken som har flest %. Det som är bra är att det inte är olagligt eftersom man inte laddar ner något ;)


Titta här:    WWW.WATCH-MOVIES-ONLINE.TV





TITTA PÅ CHIHUAHUA VALP IMORGON :)

Hittade en helt underbar liten valp på Blocket.se så imorgon ska jag och Domingos åka och kolla på den. Familjen som säljer den bor jätte nära oss, så det blir inte så långt att åka. 
Det är en pytteliten korthårig Chihuaha flicka som endast kommer att väga 1,2kg som vuxen. Jag har haft en chihuahua tidigare som jag var tvungen att sälja för att jag jobbade så mycket och bodde ensam. Men nu när vi är två som bor hemma hos mig så kan vi ta han om hunden tillsammans.
Domingos vill ha en pitbull, men jag älskade min chihuahua jag hade innan så mycket, det är helt underbara hundar. Så jag hoppas att jag kan övertala honom :).

Titta vilken gullig liten flicka :)

..

..

Hoppas jag kan övertala honom imorgon :)

HACHIKO

Kollade precis på en helt underbar ny film med Domingos. Jag har bara gråtit till två filmer i mitt liv: "A walk to remember" och "The Notebook (Dagboken)". Men jag grät nästan genom hela denna filmen. 
Ni måste verkligen se den. Det är även en sann historia, vilket gör filmen ännu bättre :)

..

Detta är en film man aldrig glömmer! Om ni vill se den online som jag gjorde, så kan ni klicka HÄR

DOMINGOS PÅ AKUTEN :(

Igår fick jag ett samtal från min älskling där han sa att han var på akuten. Fan va man inte gillar sådana samtal!
Det enda han hann säga var att hans tumme hade gått av! Jag fattade ingenting... Han var tvungen att lägga på eftersom man inte får prata i mobil på sjukhus. Det är väl där man behöver göra det ??
Det första jag gjorde var att hoppa upp ur sängen, ta på mig och åka till akuten. 
När jag kom in till sjukhuset så hänvisade sjuksköterskorna till ett rum där han var. Där stod mitt hjärta med ett stort gips på hela underarmen :( Det som hade hänt var att han var på träningen och fightades med en kille från Spanien. Han landade då med tummen under sig själv, plus att killen han fightades mot hamnade över honom. Så med vikten från sig själv och killen så gick legamentet i tummen av, och han berättade att tummen hängde nere vid handleden när han först kom till akuten. UUUUSSSCCCCHHHH!!!

..

Så nu har han gips på sig. Självklart har jag ritat ett hjärta på det och skrivit massa söta saker :).

MIN NYA ANDROID MOBIL

Istället för att köpa en kamera, så bestämde jag mig för att köpa en mobil med en bra kamera istället.
Mamma kom och hämtade mig och vi åkte först till Elgiganten i stan och lämnade tillbaka min kamera.

Killen jag köpta den av jobbade och det första jag sa när jag såg honom var: " Du lurade mig!! ".
Han såg ut att skämmas jätte mycket, och låtsades som att han hade sett fel på priset på kameran. Såg han fel på priset på minneskortet och försäkringen också?? hahaha

Men jag fick tillbaka pengarna utan några problem. Vi åkte då till NetonNet. Har aldrig varit i själva butiken förut, utan har bara kollat på internet. Blev lite chockad över hur de såg ut där inne. Det finns inga saker framme så man kan kolla på det, utan allt ligger i lådor. Jag frågade då en kille i kassan om jag kunde få kolla på en mobil som låg i en låda innan jag köpte den. Jag och mamma blev chockade över hans svar: " Om du vill kolla på mobilen så får du åka till en utav våra konkurenter. Här kan man endast köpa saker, men inte titta på dom. " Hahaha vaa??

Jag och mamma åkte därifrån direkt. NetonNet är ju en internet butik, och om man bestämmer sig för att åka till butiken så är det ju för att man vill kolla på sakerna på riktigt. Annars kan man ju bara köpa det från Internet.

Vi åkte då till The Phone House. Jag förklarade för tjejen som jobbade där att jag ville ha en mobil med bra kamera och ljud, helst touch. Hon berättade då om den nya HTC Hero mobilen som är som en Iphone. Jag blev jätte intresserad och det slutade med att jag köpte den.

..

Den är verkligen hur grym som helst...tyckte jag i början. Tills jag upptäckte att inget utav det hon sa stämde.
Kameran är jätte dålig! För det första är det ingen blixt, och det är nästan så att man måste ha ett stativ för att bilderna ska bli bra. Skakar man lite så blir hela bilden suddig. 
Sedan så hör jag inte när det ringer, eller när jag får sms för att signalen är så låg (ändå är den inställd på högsta). Och när mobilen är satt på ljudlös så vibrerar den inte

Jag tror att jag och butiksbiträden inte kommer så bra överrens haha! Blir ju lurad hela tiden.
Tänk på att mobiler kan man inte lämna tillbaka så fort man har startat den. Men hur ska man kunna prova den om man inte startar den??

Imorgon ska jag se om jag kan byta den till den nya Sony Ericsson med 12mpx kamera. En kompis till mig har den och jag rekommenderar den verkligen! Ska försöka i alla fall :) .

VINNAREN I TWILIGHT TÄVLINGEN!!

Jag skrev tidigare en fråga om vem som var snyggast utav Edward och Jacob i filmen Twilight. Äntligen har jag fått in kommentarer både här och ifrån andra håll. Och vinnaren blev:

..

EDWARD VANN MED 90 % UTAV RÖSTERNA!!!

INTE KOMMIT IN PÅ BLOGGEN!

Är jag den enda som inte har kunnat komma in på min blogg?
Har inte skrivit på flera dagar nu. Men jag ska uppdatera så gott jag kan och så ska jag försöka skriva oftare ;)

Igår skulle jag har lagt upp vinnaren utav Twilight tävlingen, men eftersom jag inte kunde logga in så får jag lägga in det idag.
Det har hänt rätt mycket dom här dagarna faktiskt, ska försöka få med de mesta :)

Bloggar från min nya mobil !!!

Idag så skulle jag egentligen köpa en ny kamera, men det blev en ny mobil istället. Jag köpte en HTC hero touch, fetaste mobilen! Jag har suttit och lekt med den i typ 3 timmar, och nu upptäckte jag att jag kan skriva på min blogg. Så som sagt blev det ingen kamera. Jag berättar lite senare om hur dagen har varit för just nu provar jag bara mobilen Puss puss

BLEV LURAD :( ...

Kom precis hem från stan. Som jag skrev tidigare så skulle jag köpa en kamera, och det gjorde jag.
Inne på Elgiganten så var det en jätte trevlig kille som hjälpte mig med vilken kamera jag skulle köpa. Men man märker alltid att dom bara vill ha pengar. Kollar man på en som är lite billigare så säger dom direkt: "Nej men den här är mycket bättre, den kanske kostar lite mer men det är verkligen värt det.

Men jag beslutade mig för en rosa Casio 12mpx för 1800kr som precis hade kommit in, så det fanns inget pris uppsatt. Killen i kassan sade att han skulle vara snäll och ge mig ett paketpris, så jag fick kamera, minneskort och försäkring för 2143kr.
Fan va skysst tänkte jag, men nej nej nej!!!

När jag kom hem nu så tänkte jag att jag skulle gå in och kolla på deras hemsida. Vad får jag se???
Kameran kostar egentligen 1490kr, minneskortet 129kr och försäkringen 349.
Jag betalade 1590kr för kameran, 149kr för minneskortet och 399kr för försäkringen. Det var väl ett riktigt bra paketpris!! hahahaha Istället för att jag fick allt för 300kr billigare som han sade, så betalade jag mer än vad jag borde istället.

Som tur är så är det öppet köp och jag hoppas verkligen att han jobbar imon för han kommer att få en rejäääääl utskällning, och denna gången ska jag verkligen begära ett riktigt bra paketpris.

Och sist men inte minst, kameran var inte ens bra hahaha. Inget bra köp för min del, men väldigt bra för Elgiganten. Ska bli kul att se vad jag kan lura till mig imorgon :)

Tävling med Kenza & Telia om mini pc och mobilt bredband!

Gick in för att läsa lite på Kenzas blogg och såg att hon hade lagt upp en tävling om att vinna en mini pc.
Det är något som jag verkligen skulle behöva, då jag skulle kunna ta med mig den överallt och blogga oftare än vad jag gör nu.
I mina tidigare inlägg så hade jag beslutsångest över att köpa antingen en vanlig laptop eller en mini pc. Det slutade med den jag har nu (vanlig stor) men i efterhand så har jag ångrat lite att jag inte köpte den lilla.
Senast igår så tänkte jag på att jag kanske skulle köpa en minipc också, men sen är man ju inte rik heller :).

Så jag tänkte att jag kunde prova på denna tävlingen, och kanske vinna för en gångs skull. Då skulle det bli väldigt mycket mer bloggande från min del.
Tävlingen hittar du på KENZAS BLOGG.

Min motivering: Om jag vinner detta så skulle det underlätta mitt bloggande enormt! Det skulle även hjälpa mig mot den beslutsångest jag har över att jag inte köpte en mini pc från början. Så snälla hjälp mig underlätta mitt bloggande!

Hur många surfzoner har telia: Ca 3300

På söndag meddelas vinnaren, man kan ju alltid hoppas :)

DIGITALKAMERA

Nu bär det av till Elgiganten för att köpa mig en alldeles egen digitalkamera. Ska bli så skönt att äntligen ha en egen, och självklart kommer jag då att lägga upp mycket fler bilder här.
Jag kollade precis på deras hemsida och det finns hur många som helst att välja på, och alla har olika finesser. Jag misstänker att det är lättare att åka dit istället så kan dom förklara för mig vilken som skulle passa för mig.
Sist jag var där så berättade dom att man kan prova en kamera i en månad, och tycker man inte att den är bra så kan man byta. Skönt när man har beslutsångest som jag!!

Ska även till Gina Tricot och köpa en svart oversize kavaj som jag har lagt undan, men kommer även att köpa den som snart kommer till HM. Varför kan man inte ha två? :)

Kommer nog att vilja prova min nya kamera, så det kommer nog ett par bilder senare.

..
För er som också vill köpa en ny digitalkamera men inte kan bestämma er, så kanske jag kan rekommendera den kameran jag köper senare. Med tanke på hur många olika det finns så kanske det är skönt att få lite tips :)

FRESH FISH 2010

I helgen så är det modemässa i Eriksbergshallen! Bland annat Nelly.com kommer att vara där.
Jag kommer självklart att gå dit, ska försöka dra med mig Karolin eftersom att jag vet att hon är minst lika intresserad som jag. Blir nog att jag drar dit på lördagen eftersom jag jobbar på fredag. Vi kanske ses där???

Modemässans öppetider:
Fredag 19/2 10.00-19.00
Lördag 20/2 10.00-19.00
Söndag 21/2 10.00-17.00
Inträde:
100kr

..

För mer info besök mässans hemsida HÄR


UPPDATERING

Det har varit något fel på min blogg så jag har inte kunnat komma in och skriva på ett tag, men nu funkade det äntligen. Min kille var precis på en BJJ tävling i Helsingborg, och kom hem med ett fint pris :D är så stolt över honom! Han vann alla fyra tävlingar med 10-0. Man kan inte vara mer än stolt!
Idag blir det jobb för min del, jobbar till 1 så de e lite segt.

Jag har hittat världens finaste oversize kavaj på HM, men varje gång jag ska gå dit och köpa den så är den slut. Dom berättade att när den kommer in så tar den slut på några minuter. Jag vill verkligen ha den.
Men den ska komma in igen om några veckor så då ska jag försöka hinna haffa den!

Nu bär det av till jobbet, kommer inte hem förrän två inatt, blääää.
Ha det underbart allihop ♥

KALAS MED SLÄKTEN

Har precis haft kalas med släkten för att jag fyllde år 9e februari. Första gången jag haft ett kalas som jag själv har gjort. Fan vilken press man har på sig när hela släkten ska komma och man ska baka och sånt!
Men de gick faktiskt riktigt bra! Bjöd på äpplepaj och hallonpaj. Bullar, kakor och en jätte god tårta som jag gjorde själv (den var lite vinglig men god i alla fall). Men de va kul, fastän att vi var typ 20 pers i min lilla etta.
Nu sitter jag och Pao och softar i soffan.
Imorgon e de Alla Hjärtans dag, ska nog laga en mysig middag åt killen me lite tända ljus och sånt.



Vad ska ni hitta på imorgon??? Kanske något bra tips??

JEANSJACKA :)

Köpte idag denna otroligt snygga korta jeansjackan på HM. Gillar de slitna tyget och de korta ärmarna.

.. ..
LOVE IT!!!

YNGRE OCH YNGRE RÖKER!

Jag blir så förbannad!
När jag var påväg till spårvagnen på morgonen för att möta Domingos i stan, så var de två små tjejer som gick framför mig. Dom var inte mer än 11 år. Dom hade söta flickkläder på sig, typ rosa jacka med blommor och randiga strumpbyxor. Men helt plötsligt så tog den ena flickan upp ett cigarettpaket ur fickan och tog en cigg. Hon gav även en till sin kompis. Helt plötsligt så gick dessa små flickorna framför mig och rökte.
Jag har blivit chockad många gånger när jag har sett unga människor röka, men detta var extremt. :(
Det värsta är att yngre och yngre barn börjar röka, usch!!

EDWARD VS JACOB ???

Gör en undersökning på min blogg gällande Twilight hunksen!
Vem är egentligen snyggast: Edward eller Jacob?
Skulle vara kul att se vem som får flest röster!
Rösta genom att kommentera inlägget med namnet på den du tycker.
Resultatet kommer läggas upp Lördag den 13e februari.
Lägg din röst!
DETTA KOMMER BLI EN VÄLDIGT INTRESSANT UNDERSÖKNING! VEM ÄR EGENTLIGEN SNYGGAST??

..

RÖSTA GENOM ATT KOMMENTERA DETTA INLÄGG MED NAMNET PÅ DEN DU TYCKER.
RESULTATET KOMMER LÄGGAS UPP DEN 20e FEBRUARI!
SE TILL ATT RÖSTA!


Har du svårt att bestämma dig, så finns det fler bilder nedan:


JACOB

.. .. ..

EDWARD

.. .. ..

DETTA HADE JAG PÅ MIG IDAG :)

Idag bestämde jag mig för att klä upp mig lite, så de fick bli följande:

.. ..
  • Långtröja med nitar på axlarna från HM
  • Svarta nylonstrumpor från Gina Tricot
  • Nitpumps från Zara
Över detta hade jag en kort svart skinnjacka, som alltid passar till allt :) love it!!
Får se vad de blir för outfit imorgon, eftersom jag ska ut direkt efter jobbet så måste de bli något som jag även kan jobba i, hmmmm....??

SINGSTAR

Jobbade på Gina Tricot idag, var riktigt mycket att göra faktiskt!
Imorgon blir det party med tjejerna från jobbet, var snack om Vasa? Men man vet ju aldrig vart man hamnar.
Idag var jag hemma hos släkten och körde lite Singstar på Playstation. Fan va falskt man sjunger när man inte hör sig själv! Speciellt när pappa skulle sjunga Britney Spears - Toxic. Har inte skrattat så mycket på länge som när han skulle sjunga dom höga tonerna!
Ska upp tidigt imon och jobba, så godnatt på er!! 

OUTFIT IDAG

Idag hade jag på mig detta:

.. ..
  • Tröja med paljetter från HM
  • Armband & örhängen från Gina Tricot
  • Svarta jeans tights från Gina Tricot
  • Svarta kängor med spännen från pappas affär

DOMINGOS KOM HEM!!

Igår fick jag en riktigt bra överraskning. Domingos ringde mig på rasten och berättade att han var i Stockholm, och att han skulle vara hemma om 3 timmar. Jag blev så glad, eftersom att jag trodde att han skulle komma hem dagen efter.
Jag fick sluta tidigare på jobbet så jag skyndade mig hem för att göra det riktigt fint när han kom hem. Och så lagade jag god spagetti bolognese :).
Idag så åkte vi och spelade bowling tillsammans. Vi bestämde att den som förlorar ska få ta disken. Jag vann!!!! Hahaha det var rätt kul när killarna i bowlinghallen började reta honom lite för att han förlorade mot en tjej. Men vi tjejer är bättre än vad killarna tror ;).

SHOPPING

Hej :)
Idag har jag jobbat från 12 till 17 på Gina Tricot. Var inte så jätte mycket att göra faktiskt.
När jag slutade så tänkte jag, ääh jag är ändå i stan, då kan jag lika gärna kolla runt lite.
Men Jacqueline kan inte bara kolla runt utan att köpa något. Fyyyyyy på mig!!!
Men jag gjorde faktiskt några riktigt fina kap!
Jag köpte dessa två underbart snygga skor.

..
Nitpumps 199:- från Zara (tidigare 1299:-)

..
Gladiatorpumps 499:- från Scorett (tidigare 850:-)

Det roliga var när jag kollade på skorna på Zara så stod de inte vad dom kostade, men dom stod på rea avdelningen, så jag gissade på 50% av ursprungspriset. Fick en mini chock när kvinnan i kassan sa 199:-
Har lagt undan massa kläder som jag ska hämta imorgon också. Jag var lite sent ute, så dom skulle precis stänga när jag skulle in och prova allt, så då får de väl bli imorgon.
Nu är det bara 2 dagar tills Domingos kommer hem :D ! Har verkligen längtat.
Nu blir det läggdags för min del, natti natti!!

HITTADE FLER SKÖNA LÅTAR

Som jag har sagt tidigare så kommer jag lägga upp sköna låtar här så fort jag hittar dom, så här kommer lite fler :). Detta är låtar som jag hörde hemma hos Carro i fredags, sköna festlåtar!

Tila Tequila - I like to f*ck
Pakito - Moving on stereo
Pitbull ft Akon - Shut it down

Lägger upp fler när jag hittar fler haha ;)

BILDER FRÅN CARROS FÖDELSEDAG I FREDAGS

Carro fyllde då 20 och självklart skulle det firas :D !
Det hela började med förfest hemma hos henne med förkrök och hembakad pizza. Hur mycket dricka som helst!
..
Massa gott! Redbull/vodka m.m.

..
Förfest..

..
Sedan bar de av till Peacock med ännu mer dricka haha

..
Strike a pose!

..
Emma ;)

..
Födelsedagsbarnet Carro!

Tack för en underbar kväll tjejer! Ni alla är underbara och man har alltid kul när man är ute med er.
Snart är det min födelsedag och då ska de bli en feeeet fest igen :D !!!

RSS 2.0